![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir5fIB3Nt2BgYcEVyEfpRIhMFQ3SMJbP94ADQOT3N-9SKioytufPjwZqyE3MvXnZGZlshb8D9CCEOa5mB2qRmrWudcK4foaKMOb3X0lRrqMRbURME_u92vteQI39DNTMScdmTccPZ8dXk/s400/06.12.2009+235.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEittCQZrCFWpaMzKRTmNmLyUaMrzwN9SqDlTolNvtppES48dRkZWzdEzXJ1meJgLStxGPnLmofOza3Zgcv_XvpMrRC-OCu3f-cbnPMTGVPFhCrPC7t3zly_aOH_l0arRxs3sqcJP3DJ23s/s400/06.12.2009+233.jpg)
MALZEMELER:
- 1 paket margarin veya tereyağı (oda sıcaklığında olsun)
- 1.5 çay bardağı pudra şekeri
- alabildiği kadar un (harcınız dağılmamalı)
YAPILIŞI:
1-Margarini önce eritiyorsunuz ve yoğurulabilinecek sıcaklığa gelene kadar da soğumasını bekliyorsunuz.
2-Yağ,pudra şekeri ve unu bir kaba alıp yoğuruyorsunuz.Hamurun çok unlu olup dağılmamasına dikkat etmelisiniz.
3-yuvarlak şekiller yapıp tepsiye diziyorsunuz.160-180 derecede,beyaz kalacak şekilde pişiriyorsunuz.
4-Sade isterseniz fırından çıkınca pudra şekerine bulayabilirsiniz.
5-Çikolatalı isterseniz eğer,bitter çikolatayı benmari usulu bir kapta eritip fırça yardımı ile kurabiyelerin yarısına veya tamamına sürebilirsiniz.Tamamen sizin zevkinize kalmış.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder